Boronicë në mollë

Për ushqimin tonë të shijëshëm boronicë në mollë neve kemi përdorur 100% fruta dhe asgjë tjetër. Frutat të cilët ne i përdorim janë 100% Bio dhe janë zgjedhur me kujdes për të iu ofruar juve kualitet të lartë natyror.

Të gjitha në një shiqim:

  •  100% kualitet Bio
  • Nga muaji 6
  • Pa sheqer shtesë- përbërësit përmbajnë sheqer nga natyra
  • Pa produkte të qumështit
  • Pa gluten
  • Pa përbërës që trashin
  • Pa substanca me ngjyre ose konzervues (sipas ligjit)
  • Përbërja 125 g

boronice-ne-molle