Bifidus

Humana Bifidus për kapsllëk dhe dysbacteriosis të brendshëm.
Humana bifidus ështe një formulë për foshnjet për qëllime të veqanta me laktozë prebiotike duke u bazuar ne komponentet e qumështit . Eshtë ideale, e përshtatshme për foshnjet, fëmijet dhe të rriturit që vuajnë nga problemet digjestive siq jane intestinal dysbacteriosis (ju referohet atyre që vuajnë nga rritja e mikroorganizmave jo të shëndetshëm), kapsllëku(nuk ka vetjashtëqitje per 36- 48 ore) dhe jashtëqitje të parregullt me nje prirje për kapsllëk. Aftësia për të zbutur jashtëqitjen dhe rregullojë tretjen janë të bazuar në grup të veqantë të përbërësve. Laktoza dhe laktuloza janë të vetmet karbohidrate. Laktuloza prebiotike stimulon lëvizshmërine e stomakut dhe mbështet kalimin e jashtëqitjes së butë.
Humana Bifidus formulë për të posalindurit me kapsllëk dhe dysbacteriosis.
Humana Bifidus përmban të gjitha mineralet, zbulon elementet dhe vitaminat në mbulimin e nevojës dhe me indikacione mjeksore, mund të përdoret për një periudhe më të gjatë të kohës, për një ushqyerje të vetme ose si ushqim të plotësuar përveq gjidhënies.

Të gjitha në një shiqim:

  • Që nga lindja
  • Laktoza karbohidrat i vetëm
  • • Omega-3 dhe 6 acide yndyrore: mbështesin zhvillimin e trurit dhe qelizat nervore
  • Përmban laktozë prebiotike
  • Përmbajtja qese 300 g