Anti Colic

Humana AntiColic përputhet në mënyrë ideale për nevojat specifike të foshnjave me një bark të ndjehshëm që vuajnë nga kapsllëku ose dhimbjet e barkut në tremujorin e parë. Të përshtatshme si ushqim plotësues krahas qumështit të gjirit ose si ushqim i vetëm nëse ju nuk e ushqeni fëmijën tuaj me gji.

  • Që nga lindja
  • Proteina lehtë të hidroizuara të qumështit dhe të përmbajtja e reduktuar e laktozës për tretshmëri më të mirë dhe më pak dhimbje barku
  • Struktura specifike e lipideve që bazohet në yndyrën natyrale të qumështit ka si rezultat një jashtqitje të butë dhe më pak kapsllëk
  • *GOS
  • *LCP
  • *Nukleide
  • Pa gluten
  • Përmbajtja 300 g

* GOS- fibra të rëndësishme, ashtu sikurse edhe gjinden tek qumështi i nënës.

* LCP janë substanca që ndodhen natyrshëm qumështin e nënës dhe sigurojnë zhvillim më të mirë neurologjik të fëmijëve.

* Nukleotide- Komponentë të rëndësishëm të qumeshtit te gjirit që mbështesin sistemin imunitar dhe maturimin e mukozën e zorrëve.

antikolik