Medikos Pharma

Te nderuar vizitorë të Medikos Pharma,
ju faleminderit për vizitën tuaj në webfaqen tonë.
Në webfaqen tonë ju mund të informoheni rreth produkteve për fëmijë nga Humana dhe Nip si dhe produkte tjera te Cosmea e Jean Carol.
MedikosPharma tani e tutje është distributor i produkteve të intact dhe hansal by synotact.
Po ashtu në webfaqen tonë ju mund të merrni këshilla të ndryshme për shtatëzënsi, gjidhënje si dhe këshilla për ushqim.
Ju gjithashtu keni mundësinë të abonoheni për newsletter e më pas ju do të pranoni nga ne infromata të ndryshme për ofertat si dhe informacione tjera në lidhje me fëmijët dhe foshnjat.

Në rastë se ju nuk mund të gjeni informacione të mjaftueshme rreth produkteve që ne ofrojmë mos hezitoni të na shkruani në info@medikospharma.com

Sinqerisht
Ekipi i Medikos Pharma


Brendet


Humana
HUMANA
NIP
COSMEA
hansal sanotact
HANSAL
Humana
intact
Parodont-paste-dhembesh
PARODONT